Programma

Programma

Als professional werk je hard aan je onderneming. Hierdoor heb je niet altijd energie en tijd om in je gezondheid te investeren. Dit kan leiden tot pijnklachten, overgewicht, stress en te weinig energie voor relatie(s), gezin en hobby’s.

Dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Daarom heeft ForteVital een 6 maanden durend programma ontwikkeld, speciaal voor de ondernemer. Een programma waarin je persoonlijk wordt begeleid naar nieuwe kracht en energie.

Krachttraining

Het programma bestaat uit 20 krachttrainingssessies. Deze trainingen zijn een-op-een in een privégym, waardoor je effectief je kracht en conditie kunt verbeteren. Daarnaast streven we naar de optimale mobiliteit, zodat je makkelijker kunt bewegen door het dagelijks leven.

Tijdens deze trainingen wordt jouw voortgang nauwkeurig bijgehouden en werken we met een trainingsschema dat speciaal voor jou is ontwikkeld. Met dit schema werken we aan een krachtig lijf dat tegen een stootje kan en dat minder pijnklachten heeft!

Voeding

Een gezond eet- en leefpatroon is de basis van een krachtig lijf. Tijdens dit programma kom je alles te weten over de invloed die voeding heeft op ons dagelijks leven.

Daarnaast doen we een levendbloedanalyse. Zo kunnen we echt maatwerk leveren voor mogelijke tekorten in het lichaam. In het programma ontvang je een vitaliteitsbudget: een budget voor supplementen om jouw lichaam te voorzien van de juiste basisbehoeften en om de tekorten aan te vullen.

De masterclass Voeding en krachttraining is onderdeel van het programma.

In deze masterclass leren we je voedingsrichtlijnen die je de rest van je leven kunt inzetten.

Met de juiste voeding en supplementen kun je zorgen voor sneller herstel, meer energie en een betere focus.

 

 

Ontspanning

Het leven van een ondernemer is druk en stressvol. Het is van belang om hier controle over te hebben. Daarom leer je tijdens het programma hoe je het beste kunt ontspannen in stressvolle periodes.

De masterclass Ontspannen doe je zo is onderdeel van het programma.

In deze masterclasses leer je vaardigheden en ontspanningsoefeningen om tot rust te komen en meer energie te krijgen.

Mindset

Tijdens het programma gaan we aan de slag met je mindset. Positief denken heeft namelijk een grote invloed op onze gezondheid. Het kan zorgen voor meer zelfvertrouwen, plezier en geluk.

Resultaten na het programma:

  • de vaardigheid om effectief je kracht en conditie te trainen, zodat je maximaal resultaat behaalt in een minimale tijd;
  • optimale mobiliteit, zodat je makkelijker beweegt en fysiek tot meer in staat bent;
  • een gezond eet- en leefpatroon;
  • de vaardigheid om beter met stress om te gaan en sneller te ontspannen;
  • de vaardigheid en mindset om zelfstandig te trainen; hierdoor benut je je tijd optimaal, omdat je op ieder moment dat jij wilt zelfstandig kunt trainen;
  • meer energie, zodat je energie overhoudt voor je gezin, je relatie(s) en hobby’s;
  • meer zelfvertrouwen, omdat je je fit, strak en slank voelt en daarnaast een krachtigere lichaamshouding uitstraalt;
  • een lichaam dat wel tegen een stootje kan en minder pijnklachten heeft.