Het Team

Het Team

Maak kennis met het team van Krachtig Lijf, Succesvol Bedrijf!

Jonas Föllmi - Oprichter

Jonas is van mening dat kracht en vitaliteit de basis is van écht gelukkig zijn. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt om zoveel mogelijk mensen zich sterk en vitaal te laten voelen. Zijn speerpunten zijn conditie, kracht, mobiliteit, mindset en ontspanning. Jonas is hét schoolvoorbeeld van investeren in jezelf. Hij geeft zijn kennis graag door tijdens zijn programma.

Remy Koorn - Trainer

Optimale gezondheid is het doel, gezond eten en goed bewegen het middel. Remy begeleidt je graag bij dit proces. Pijnklachten verhelpen, de kracht verbeteren en voeding adviseren die voor jou geschikt is, staan hierbij centraal. Alles met het doel om jou zo vitaal mogelijk door het leven te laten gaan.

Duco van Dalen - Expeditieleider

Duco heeft een ijzersterk curriculum vitae als het gaat om bergtochten, lange reizen en kamperen. Als klein jongetje namen zijn ouders hem mee de bergen in om hem alles bij te brengen over de natuur. Hierdoor is hij vandaag de dag in staat om iedere expeditie bij ons in goede banen te leiden. Weer of geen weer!

Sander Bos - Communicatie

Ieder verhaal is waard om verteld te worden, maar dan wel in de juiste vorm. Sander doet niets liever dan naar deze vorm op zoek te gaan. Als hij eenmaal de juiste vorm heeft gevonden, zal hij er alles aan doen om de zaken gedaan te krijgen en een ijzersterk verhaal voor je neer te zetten.

Stefan Witte - Beeld en Design

De reis is belangrijker dan de bestemming. Daarom is het van groot belang dat we de reis goed voor je vastleggen. Het is belangrijk om een aandenken te hebben aan deze unieke ervaring om je motivatie vast te houden.

Gerrit Onstein - Expeditieleider

Leer je binnenste buiten kennen. Dat is mijn motto.
Buiten, in de natuur, ligt mijn werkveld. Hier zet ik mijn activiteiten in om met jou en/of je team, doelgericht aan het werk te gaan.
Tijdens mijn programma’s zul je zien dat vaardigheden, talenten en capaciteiten worden aangesproken die je voorheen nog niet kende.
Dit is wat ik op mijn eigen en authentieke wijze doe. Gebaseerd op een ruime ervaring, opgedaan tijdens vele projecten in Nederland maar zeker in het buitenland.